11 листопада 2017 року

Малишкові стежки«Малишкові стежки»  - обласний  фестиваль авторської пісні та поезії  імені Андрія Малишка.

Він проходить раз в  два роки  в листопаді  саме в Малишковому краї, що зветься місто Обухів. Цього разу зібралися шанувальники бардівського жанру  ще й з нагоди 105-річчя видатного поета .

Варто додати, що фестиваль проводиться не тільки, щоб зібрати разом любителів авторської пісні, але і з метою залучення  молоді до музики, поезії, збереження та розвитку авторської пісні, виявлення талановитих авторів та виконавців, тому емоційне та талановите юнацтво галасувало  в залі та за лаштунками, що вселяло оптимізм та віру в те , що ми на правильному шляху, і що фестиваль має жити, можливо десь в інших форматах , можливо його варто розширити та надати йому інноваційного обрамлення, але шлях його продовжити ми маємо, беззаперечно.

Фестиваль веде свою історію з 1999 року. І ідейним засновником  його став Микола Демидович Рябошапка, колишній директор  районного  будинку культури та шанувальник творчості земляка.

Добре, що фестиваль підтримується і до сьогодні,- і  Обухівською міською  радою, і Управлінням культури, національностей та релігій Київської ОДА, і  Київським обласним центром народної творчості та кульно-освітньої роботи.

Тож пролунало 11 листопада  «Рідна мати моя…» душевно та щиро  у виконанні тих , хто не байдужий до таланту обухівського корифея.

Колись французький письменник Екзюпері мудро зауважив: «Найбільша розкіш - це розкіш людського спілкування».
І справді, мудрі слова!

Нам залишається лише додати: Спілкування з людиною талановитою – подвійна розкіш! Головне - побачити, помітити його і вчасно сказати йому «спасибі» за щедрість душі, за вміння дарувати свій талант безкорисливо, за те, що він живе на світі і робить добро.

Малишкові стежки фестиваль Малишкові стежки фото

Малишкові стежки новини

Тож ми говоримо величезне спасибі всім учасникам  поетичного свята!

Та бажаємо крокувати впевнено та сміливо «малишковими стежками» до світлого майбуття!

До нових поетичних  зустрічей!

Кліщ Ганна, КОЦНТКОР

<< Назад