«ЩЕДРА СКАТЕРТИНА КИЇВЩИНИ»

Родина Василя Івановича та Тетяни Михайлівни Дігтярів Бориспільської міської територіальної громади села Лебедин поділилися своїм родинним рецептом козацького кулішу.

Куліш – старовинна страва козаків, яка передавалася з покоління в покоління, але готували її і просто в полі, коли люди працювали родинами щоденно. Сьогодні існує безліч варіантів приготування кулешу. У кожному регіоні готують по різному але всі рецепти неймовірно смачні та ситні. Мабуть, тому куліш так полюбився колись козакам. Не дарма ця страва стала в Україні однією з найголовніших фестивальних страв. Адже готують її під відкритим небом у величезному казані на салі, м'ясі з додаванням пшона та яєць.

Ми презентуємо родинний рецепт с.Лебедин, родини Дігтярів.