«ЩЕДРА СКАТЕРТИНА КИЇВЩИНИ»
Родина
Василя Івановича та Тетяни Михайлівни Дігтярів Бориспільської міської
територіальної громади села Лебедин поділилися своїм родинним рецептом
козацького кулішу.
Куліш
– старовинна страва козаків, яка передавалася з покоління в покоління, але
готували її і просто в полі, коли люди працювали родинами щоденно. Сьогодні
існує безліч варіантів приготування кулешу. У кожному регіоні готують по
різному але всі рецепти неймовірно смачні та ситні. Мабуть, тому куліш так
полюбився колись козакам. Не дарма ця страва стала в Україні однією з
найголовніших фестивальних страв. Адже готують її під відкритим небом у
величезному казані на салі, м'ясі з додаванням пшона та яєць.
Ми
презентуємо родинний рецепт с.Лебедин, родини Дігтярів.